Online en offline teksten

Luisteren, meedenken en doorvragen

TEKSTEN

online en offline

Een goede tekst vertelt het verhaal vanuit jou, mijn opdrachtgever. Het is belangrijk dat jij je er volledig in herkent. Hiervoor is het essentieel dat ik precies weet wat voor jou belangrijk is. Daarom ga ik graag met je in gesprek. En dompel ik me onder in jouw verhaal. Daarbij staan luisteren, meedenken en doorvragen centraal. Daar krijg ik energie van.

Mijn missie is een tekst die prikkelt, die aanzet tot lezen en verder lezen. Een verhaal dat blijft boeien en dat precies de juiste snaar raakt. Zodat jij straks zegt: “Dat had ik zelf niet beter kunnen verwoorden!”.

Teksten zijn er in allerlei soorten en maten. Zowel online als offline zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Bij alles staat jouw doelgroep centraal. En online is SEO natuurlijk vanzelfsprekend. Wat de vraag ook is, ik help je verder. Informeer naar de mogelijkheden!

Bij mij kun je onder andere terecht voor: websites, social media, corporate brochures en flyers, DM’s, EDM’s en mailings, blogs, artikelen, whitepapers, persberichten, scripts en redigeren.

“Een goede tekst vertelt het verhaal vanuit jou, mijn opdrachtgever. Het is belangrijk dat jij je er volledig in herkent.”
Jij staat centraal en ik luister naar jouw verhaal.